evzmonden.ro Web analytics

Momente DURE pentru Antonia: “Pur și simplu, clachez (…) Aș vrea să se termine totul!” Artista trece printr-o TRISTEŢE NEMĂRGINITĂ

Momente DURE pentru Antonia: “Pur și simplu, clachez (…) Aș vrea să se termine totul!” Artista trece printr-o TRISTEŢE NEMĂRGINITĂ
Momente DURE pentru Antonia: "Pur și simplu, clachez (...) Aș vrea să se termine totul!" Artista trece printr-o TRISTEŢE NEMĂRGINITĂ

Antonia trece prin moment grele încă din 2013, de când a început procesul divorțului de fostul soț Vincenzo Castellano. Mai exact, artista a mărturisit că este tristă din cauza faptului că nu poate primi custodie asupra fiicei sale, Maya și că lucrurile sunt pe zi ce trece mai încurcate.

Aceasta a afirmat că are momente în care clachează și a mărturisit că a trecut printr-o depresie. Antonia zâmbeşte de pe locul 11 în topul celor mai frumoase de femei din lume, dar ascunde o tristeţe nemărginită, potrivit Antena3.

Din cauza divorţului de Vincenzo Castellano, care pare fără sfârşit, cântăreaţa are o mulţime de probleme. Nu îşi poate aduce fetiţa din Italia ca să-şi cunoască fraţii şi nici cu ei nu poate ieşi din România, întrucât, în acte, băieţii sunt tot ai fostului soţ.

Celebra cântăreață recunoaște că problemele legate de divorțul de italianul Vincenzo Castellano i-au provocat o depresie puternică, pe care a ales însă să o ascundă.

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. eu și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm,” a mărturisit Antonia într-un interviu acordat pentru Observator.

Totodată, Antonia vorbit despre relația sa cu Alex Velea, mărturisind că abia așteaptă să se căsătorească. El a fost dintotdeauna un tătic și m-a ajutat mereu cu copiii. S-a văzut că a vrut să învețe, de la schimbat scutece, la stat cu ei, la orice. Mi-ar plăcea să devin doamna Velea”, a spus  cântăreața.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X