evzmonden.ro Web analytics

Momente dramatice pentru o indragita ARTISTA din Romania. La cinci ani de la MOARTEA mamei sale, VEDETA NU isi poate reveni din SOC: „Plâng zi de zi”

Momente dramatice pentru o indragita ARTISTA din Romania. La cinci ani de la MOARTEA mamei sale, VEDETA NU isi poate reveni din SOC: „Plâng zi de zi”
Momente dramatice pentru o indragita ARTISTA din Romania. La cinci ani de la MOARTEA mamei sale, VEDETA NU isi poate reveni din SOC: "Plâng zi de zi"

Momente dramatice pentru Daniela Gyorfi! In ciuda faptului ca mama sa a incetat din viata in urma cu cinci ani, artista a marturisit ca nu isi poate reveni din socul provocat de pierderea celei care i-a dat viata.

Artista a dezvaluit pentru ‘Agentia VIP’, emisiune difuzata de Antena Stars, ca sufera in continuarea dupa moartea mamei sale, despre care spune ca si-a dorit sa ii apara macar in vis, sa o linisteasca si sa ii spuna ca este bine.

„E supărarea aia care nu trece, îți dorești pe cineva pe care, dacă te-ai duce la celălalt capăt al lumii, nu îl mai găsești…

Măcar în vis să-mi fi apărut să-mi spună: „Dana, sunt bine, nu mai plânge”. Plâng zi de zi. Este cineva care lipsește, un gol… Nu este ceva ce poți să uiți, să ștergi cu buretele. Fiecare ținem la părinți sau la persoanele care ne-au fost luate așa, deodată… Aștepți, îți este dor, dar eu îi mulțumesc zi de zi lui Dumnezeu că am o familie, am o meserie frumoasă, grea, dar frumoasă. Eu sufăr de depresie, dar e o depresie controlată. Eu sunt tristă, în sufletul meu, că nu mai este mama.

… Mama a fost un om special! Sunt părinți care sunt mai reci, care chiar nu-și doresc copii sau chiar copii care sunt reci cu părinții. Am fost un copil special, am înțeles de mică greutățile prin care am trecut amândouă, aveam zile în care nu mâncam, mama își împărțea mâncarea din spital,cu mine, iar lucrurile astea te leagă, nu ai cum să treci peste ele. Sunt puternică, sunt ok, o am și pe Maria, îl am și pe George.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mama mea  a trăit cât a trăit, pentru că putea să moară de boală. Nu sunt un om bogat, am și eu supărările mele, dar chestia asta cu mama nu o pot uita.  Eu, în sufletul meu, am o tristețe, dar încerc să trec mai departe, să-mi dau seama că așa este viața’, a declarat Daniela Gyorfy la emisiunea respectivă, potrivit spynews.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X