Momente dificile pentru Feli! Artista a primit anumite vesti care au afectat-o, asa ca si-a deschis sufletul in fata fanilor.

“Azi mă doare capu’ din cauză că mi-a trecut inima de la o stare la alta la distanță de maxim două ore între întâmplări. Mi-am inceput dimineața zâmbind, cu veselie și iubirea primită de la Nora Luna, apoi am pufnit in plâns din alte trăiri la cealaltă extremă preț de vreo 3 ore, apoi mi-am revenit și apoi vești șoc din exterior primite de oameni pe care îi iubesc m-au întors tare pe dos. Pentru că atunci când iubești suferi și tu cot la cot cu cel lovit-iubit”, a scris Feli pe contul sau de Instagram.

Stiți că-s gură spartă și că îmi împart multe sentimente cu voi

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Deva Cassel seamănă izbitor cu mama sa, fumoasa actriță Monica Bellucci

“Am ajuns acasă și la ora 18:00 aveam impresia ca e 2:00 noaptea. Mi-am spălat copila si acuma mama o adoarme. Eu fac bagaje că mâine plecăm în altă țară. Prima vacanţă lungă în 3. Eu… Cu frica mea de avion și paranoia tipică unui geamăn. Am făcut bagajul Norei. Acum când trebuie să fac bagajul meu, mă uit pe pereți. Merg să îmi fac un ceai de tei. P.S. Cred cu tărie că toate astea de azi, până la urmă, duc undeva bun. Cum aflu, vă scriu. Că știți că-s gură spartă și că îmi împart multe sentimente cu voi”, a mai scris vedeta.

View this post on Instagram

Poza asta exprimă starea ( sub o forma ușor "feșăn") în care mă aflu deja în abia primele zile din 2020. Azi ma doare capu' din cauză că mi-a trecut inima de la o stare la alta la distanță de maxim două ore între întâmplări. Mi-am inceput dimineața zâmbind, cu veselie și iubirea primită de la Nora Luna , apoi am pufnit in plâns din alte trăiri la cealaltă extremă preț de vreo 3 ore, apoi mi-am revenit și apoi vești șoc din exterior primite de oameni pe care îi iubesc m-au întors tare pe dos. Pentru ca atunci când iubești suferi și tu cot la cot cu cel lovit-iubit. Am ajuns acasă și la ora 18:00 aveam impresia ca e 2:00 noaptea. Mi-am spalat copila si acuma mama o adoarme. Eu fac bagaje ca maine plecam in altă țară . Prima vacantă lungă in 3. Eu… Cu frica mea de avion și paranoia tipica unui geamăn. Am facut bagajul Norei. Acum cand trebuie sa fac bagajul meu, mă uit pe pereți. Merg sa imi fac un ceai de tei. P. S. Cred cu tărie că toate astea de azi pana la urmă duc undeva bun. Cum aflu, va scriu. Că știți că-s gură spartă și că îmi împart multe sentimente cu voi. ❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on