evzmonden.ro Web analytics

Momente de GROAZA in familia lui Marcel Pavel! BAIATUL sau a fost la un pas de CATASTROFA: “L-au prins cu o bomba in ghiozdan”

Momente de GROAZA in familia lui Marcel Pavel! BAIATUL sau a fost la un pas de CATASTROFA: “L-au prins cu o bomba in ghiozdan”
Momente de GROAZA in familia lui Marcel Pavel! BAIATUL sau a fost la un pas de CATASTROFA: "L-au prins cu o bomba in ghiozdan"

Plecat sa studieze peste hotare, in cadrul unei facultati de prestigiu, baiatul lui Marcel Pavel nu a reusit sa se acomodeze si a hotarat sa revina in Romania. Artistul a relatat o intamplare groaznica prin care fiul sau a trecut in strainatate. 

Fiul lui Marcel Pavel a fost in pericol, dupa ce in ghiozdanul unui coleg arab a fost descoperita o bomba.

“Un coleg arab, student, l-au prins cu o bomba in ghiozdan inainte cu doua zile sa plece”, a relatat Marcel Pavel intr-o emisiune TV.

“Fiii mei sunt prea tineri ca să se căsătorească. Ei s-au iubit. Cine a spus că ea i-a dat papucii, e o minciună. Ei s-au iubit foarte mult”, a adugat artistul.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X