evzmonden.ro Web analytics

Momente CUTREMURATOARE pentru Adelina Pestritu: „Dimineața am luat-o de la MORGA, seara a trebuit să fiu super strălucitoare”

Momente CUTREMURATOARE pentru Adelina Pestritu: „Dimineața am luat-o de la MORGA, seara a trebuit să fiu super strălucitoare”
Momente CUTREMURATOARE pentru Adelina Pestritu: "Dimineața am luat-o de la MORGA, seara a trebuit să fiu super strălucitoare"

Momente CUTREMURATOARE pentru Adelina Pestritu: „Dimineața am luat-o de la MORGA, seara a trebuit să fiu super strălucitoare”.

Adelina Pestritu este renumita pentru energia pe care o emana, insa putini stiu prin ce tragedii a trecut in momentul in care era prezentatoare TV la KanalD.

In cadrul unui interviu acordat publicatiei OkMagazine, Adelina Pestritu si-a deschis sufletul si a dezvaluit prin ce drame a trecut pe vremea cand era prezentatoare la Wowbiz, astfel punctand avantajele si dezavantajele de a fi persoana publica.

„De exemplu când ai o zi proastă. De exemplu, mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara, la Wowbiz, trebuia să dansez şi să apar super fericită şi împlinită. Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos.

Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară că nimic nu s-a întâmplat. Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct.

Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmpla în viaţa mea”, a declarat Adelina Pestritu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X