Nicușor Iordan, cântărețul acuzat că a abuzat de fiica lui Aurelian Preda, a vorbit o singură dată despre drama lui, iar asta s-a întâmplat în emisiunea pe care prietenul său, Aurelian Preda, o prezenta la Etno TV.

Puțină lume știe că Nicușor Iordan a fost marcat de divorțul părinților săi și că și-a convins mama să se împace cu tatăl lui abia pe patul de spital. Iordan avea doar 11 ani când a început coșmarul, însă cântărețul a avut puterea să meargă mai departe.

”Tatăl meu, dintr-un om exemplar, inexplicabil, a venit într-o zi și a spus că el nu se mai duce la serviciu. (…) Mama, din păcate, a trebuit să se despartă de tatăl meu. Acest divorț mi-a marcat viața. Pe patul de spital, mama a acceptat, la rugîmintea mea, să se împace cu tata… Era prea târziu”, a povestit Nicușor Iordan la Etno TV.

Citește și: Momente teribile pentru Elton John! A fost nevoit să părăsească scena. Vedeta a recunoscut...

Ulterior, la 14 ani, Nicușor Iordan a început să cânte cu jumătate de normă în grupul ”Teleormanul” condus de regretatul Liviu Vasilică: ”La 14 ani m-am angajat cu jumătate de normă în cadrul grupului ”Teleormanul” condus de regretatul Liviu Vasilică”, a mai spus Nicușor în cadrul aceleliași emisiuni.

Reamintim că Nicușor Iordan a fost cel mai bun prieten al regretatului cântăreț Aurelian Preda, iar acum se află într-un scandal de proporții cu fiica acestuia. Anamaria Rosa Preda îl acuză că a agresat-o sexual, însă Iordan respinge acuzațiile. Tânărul a recunoscut că există o plângere penală depusă la parchet pe numele lui. Pe de altă parte, el spune că o va da în judecată pe nașa Anamariei, după ce aceasta a ieșit cu declarații la adresa lui.

”Știu, veti spune : “vai, există o plângere penală depusă la un parchet, deci e vinovat”. Și uite cum aducem sala de judecată la tv, moderatorul devine grefier de ședinta, judecători – toți invitații aleși. Nici pe departe lucrurile nu stau așa! Am precizat că nu mă simt vinovat de acuzațiile aduse, nu am crezut că va fi necesar să intervin din nou.
Iar legat de ultima emisiune, cel mai probabil doamna va ajunge într-o sală de judecată adevarată nu cea dintr-un studio de televiziune. Vă doresc zile liniștite, îmi doresc să reflectați asupra acestor opinii prezentate cu tam-tam, nici pe departe informații. Doamne ajută”, a scris Nicușor Iordan pe Facebook, informează wowbiz.ro.