Momente cumplite pentru fosta “Zână”! Andreea Marin, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, este admirată de toată lumea, mai ales pentru implicarea ei în diverse campanii umanitare.

Recent, Andreea Marin, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, a fost prezentă la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer, acolo unde a întâlnit-o pe una dintre victimele acestui boli necruțătoare.

Momente cumplite pentru fosta “Zână”!

Primul lucru pe care l-a spus, arată Antena Stars, este că încearcă să ajute prin orice metodă femeile bolnave de cancer.

Citește și:

„Ii multumesc lui Dumnezeu ca n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operatii la activ si pe de alta parte vad in jurul meu prin natura muncii mele atatea situatii comparabile cu ceea ce am aflat astazi, nu pot sa stau cu mainile in san. Cred ca fiecare om are o datorie in viata sau are un dar al sau si daca darul meu e sa transmit, sa dau cat mai departe un mesaj, o idee buna, gandeste-te cate femei vor vedea imaginile astea si poate ca in inima lor, in mintea lor se va trezi acea nevoie, vor intelege in adancul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

Citește și:

Recent, Andrea Marin a mărturisit că pe lângă intervențiile suferite are probleme și cu ochii. De vină ar fi machiajul pe care a fost nevoită să-l folosească pe durata anilor cât a lucrat în televiziune. Vedeta TV a făcut această dezvăluire în acest sens pe contul său de socializare.

„Meseria mea îmi impune, de mai bine de un sfert de secol, machiajul de televiziune, diferit de cel discret, de zi cu zi. Știu cum sună „25 de ani”, dar da, sunt o „tinerică” de 44 de ani care lucrează în televiziune cam de la vârsta majoratului. :). Produsele pentru machiaj s-au schimbat în timp, au devenit mai bune și cu efect mai blând asupra sănătății noastre, dar cu toate astea, realizez acum că mi-au adus și neplăceri. Am ajuns să fiu deranjată aproape zilnic de așa-numitele simptome ale ochiului uscat. Am aflat că se numesc astfel de la doamnă doctor Roxana Miu, pe care am căutat-o când am văzut că am început să lăcrimez zilnic și nu pot opri asta nici în cele mai delicate momente: mi se întâmplă fie în timpul unui interviu televizat, într-o ședința cu colegii, fie tocmai când mă pregătesc să plec la un eveniment. Aparent fără motiv, ochii mei plâng și uneori asta durează ore în șir. Am aflat de la doamnă doctor că milioane de oameni au aceeași problemă, din cauze diverse… Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a scris Andreea Marin în mediul online.