Momente CRITICE pentru Romanița Iovan. Mesajul postat s-a VIRALIZAT în scurt timp: „Îmi vreau VIAȚA ÎNAPOI”

Momente CRITICE pentru Romanița Iovan. Mesajul postat s-a VIRALIZAT în scurt timp: „Îmi vreau VIAȚA ÎNAPOI”
Momente CRITICE pentru Romanița Iovan. Mesajul postat s-a VIRALIZAT în scurt timp: "Îmi vreau VIAȚA ÎNAPOI"
Autor:

Momente CRITICE pentru Romanița Iovan. Mesajul postat s-a VIRALIZAT în scurt timp: „Îmi vreau viaţa înapoi”!

Romanița Iovan a făcut mărturisiri pe care nu le-a mai făcut vreodată despre trecutul său alături de cei dragi.

Într-o postare pe o rețea de socializare, fosta soţie a pilotului Adrian Iovan, și-a amintit cu regret momentele fericite din trecut. Ea spune că şi-ar dori să mai aibă timp să poată merge cu bicicleta alături de fiul ei, Albert, să iasă cu fetele la o cafea sau să aibă parte de un weekend romantic cu iubitul.

„Îmi vreau viaţa înapoi! Mi-e dor de plimbările cu bicicleta alături de Albert, de mersul prin parc cu Golden Retreiverii, de întâlnirile cu fetele la o cafea, de cartea preferată şi o piesă de teatru mult aşteptată, de un weekend romantic cu iubitul meu. În goana noastră de a-i mulţumi pe ceilalţi, uităm de esenţa vieţii, să avem convingerea, cel puţin pentru o clipă, ca suntem fericiţi!„, a scris Romaniţa Iovan pe Facebook.

Reamintim că, în 2008, Romanița Iovan și Adrian Iovan s-au despărțit, creatoarea de modă nu s-a simțit o mamă singură, însă când soțul său a murit în tragedia aviatică din Munții Apuseni, lumea s-a sfârșit pentru ea.

„În 2008, când am divorțat de Adrian, lucrurile n-au fost atât de dure cât s-a văzut în media. În sensul că doi oameni nu se despart pentru că se urăsc, doi oameni se despart pentru că nu mai pot conviețui împreună. Dar prietenia noastră a fost în continuare o punte de legătură foarte importantă pentru creșterea lui Albert. Și într-adevăr s-a văzut că Albert este foarte bine, a crescut frumos, a luat de la amândo ceea ce am avut fiecare de dăruit. Nu m-am simțit o mamă singură. Eu întotdeauna am zis că Adrian va fi alături de mine și de Albert, chiar dacă locuia la altă adresă. Deci, nu mi-am pus problema așa.

Adrian îl lua pe Albert de câte ori Albert dorea să stea cu el și îl aducea de câte ori Albert dorea să fie înapoi acasă la mine. Practic, l-am înconjurat pe Albert cu iubirea celor doi părinți fără să simtă că are doi părinți despărțiți. Ei erau despărțiți doar de adresă. M-am simțit, într-adevăr foarte respondsabilă și foarte tristă când Adrian a murit, în 2014, în felul în care a murit. A fost pentru mine… s-a sfârșit lumea. A fost cea mai mare cumpănă prin care am trecut până acum. și pentru fiul meu la fel. dar, ceea ce nu te doboară, te face mai puternic.

La mine a funcționat. Albert avea șapte ani. Eu trebuia să fiu nu mamă și tată, pentru că nu voi putea să fiu niciodată tată pentru Albert, pentru că tatăl lui există. dar trebuia să fiu mamă și mult mai puternică și mult mai aproape pentru fiul meu pentru că tatăl lui era prea departe de el. Nu a fost simplu și însă nu e simplu”, a declarat Romanița Iovan.

CITEȘTE ȘI:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X