Momente critice pentru Jojo. Cătălina Grama a fost operată de urgență. Avem primele informații despre starea de sănătate a actriței.

Jojo a fost operată de urgență. Interventia a fost un succes. Soția lui Paul Ipate se află în acest moment în afara oricărui pericol.

Momente critice pentru Jojo. Recent, Cătălina Alexandra Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, a ajuns pe mâna medicilor din pricina unei hernii ombilicale, care nu a lăsat-o în ultima perioadă să mai facă sport. Vedeta mergea des la sala de fitness, sportul numărându-se printre pasiunile sale, potrivit cancan.ro.

Momente critice pentru Jojo: Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit.

Citește și: Angelina Jolie trece prin momente delicate. Două dintre fetele sale au fost operate

M-am apucat destul de serios de sală. Sau măcar îmi imaginez asta. Înainte să mă antrenez cu Eliza mergeam la sală şi făceam tot felul de exerciţii uşoare. Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit. Mai mult decât atât, o să am şi un posterior antrenat! După două naşteri şi multă pauză de sport pentru că am avut hernie ombilicală şi am operat-o după, iată cum începe încet, încet, călătoria mea cu Eliza alături”,  a scris Jojo pe Instagram.

Recent, Jojo a făcut mărturisiri despre copii săi: „Diminețile noastre uneori sunt agitate, alteori sunt line, că o simfonie de Mozart. În fiecare seară îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. În fiecare dimineață, deși uneori nu dorm suficient, mă trezesc cu sufletul bogat. Și atunci parcă mi se ia un val de pe ochi… și am un sentiment magic de… întreg. Nu știu cum să explic că să mă fac înțeleasă mai bine”, a scris Jojo pe pagina de Instagram