evzmonden.ro Web analytics

Momente CRITICE pentru Dana Nalbaru. Mesajul DISPERAT al vedetei s-a VIRALIZAT in scurt timp: “E urgent. Ma ajuta cineva?”

Momente CRITICE pentru Dana Nalbaru. Mesajul DISPERAT al vedetei s-a VIRALIZAT in scurt timp: “E urgent. Ma ajuta cineva?”
Momente CRITICE pentru Dana Nalbaru. Mesajul DISPERAT al vedetei s-a VIRALIZAT in scurt timp: "E urgent. Ma ajuta cineva?"

Situație disperată pentru Dana Nălbaru. Mai exact, artista a cerut prietenilor săi de pe Facebook să îi recomande urgent un medic pediatru din Brașov pentru că băiețelul ei, în vârstă de 2 ani, are febră foarte mare. Reamintim că, în septembrie 2016, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au decis să o retragă pe fiica lor în vârstă de 9 ani, Sofia, de la şcoală, considerând sistemul “home schooling” este mai bun decât cel convenţional – sistem de învăţământ care dă naştere multor “frustrări care au darul de a distruge frumuseţea interioară” a copiilor.

”Un medic pediatru acum la Brașov, vă rog! E urgent. Mă ajută cineva? La urgențele de stat și privat nu ai acces decât într-o oră”, a scris cântăreața pe Facebook.

Reamintim că, în septembrie 2016,  Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au decis să o retragă pe fiica lor în vârstă de 9 ani, Sofia, de la şcoală, considerând sistemul “home schooling” este mai bun decât cel convenţional – sistem de învăţământ care dă naştere multor “frustrări care au darul de a distruge frumuseţea interioară” a copiilor.

“Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative (…) Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi şi momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă şi, unde-s doi puterea creşte, nu-i aşa?”, a spus atunci Dana.

Continuarea pe evz.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • de ce va place sa manipulati.. momente critice pentru Dana Nalbaru..(asta este titlulca sa devenim curiosi) De fapt cine este? ce o reprezinta? ce ma intereseaza pe mine ca si cititor? oare este singura mama a carui copil a facut febra? Ea are o durere mai mare fata de o alta mama? Despre mame obisnuite , care uneori isi rup de la gura sa dea copilului sa manance de ce nu scrieti? Va invartiti intr_o mocirla .. de fapt nici pe voi nu va intereseaza Dana Nalbaru cum nu ma intereseaza nici pe mine… dar voi vreti ca articolul sa fie citit… ATAT… PRESA DE RAHAT, scuzata fie-mi expresia

  • ma, voi stiti povestea cu Petrica si lupul? aveti grija, ma !!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X