Momente critice pentru Andreea Balan! Aflata in concediu, artista a trait o experienta traumatizanta.

Andreea Bălan și familia sa au mers într-o vacanță de vis cu prilejul sărbătorilor. Din nefericire, vacanța lor s-a transformat într-un coșmar în momentul în momentul în care mezina familiei s-a îmbolnăvit iar medicii au fost nevoii să intervină de urgență.

La câteva zile după ce au ajuns în Mauritius, Clara a fost anesteziată și diagnosticată cu enterocolită. Părinții micuței au trecut printr-o sperietură de zile mari.

„Pentru că n-au putut să-i ia sânge, n-au găsit venele, n-au reuşit să îi bage perfuzie în vene şi a trebuit să îi facă o anestezie de 10 minute cu gaz ca să îi pună o perfuzie în vena de la tâmplă. I-au pus un furtun la guriţă… Îi scădea pulsul. Ajunsese la 80, 60, m-am speriat, îmi venea să intru peste. Nu ştiam ce se întâmplă. Timp de 10 minute mi-a stat inima în loc, a fost traumatizant”, a mărturisit Andreea Bălan la „Răi da’ buni”.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

După ceva timp, din păcate şi Ella a început să se simtă rău. Acum, artista şi soțul ei sunt cei care au grijă de fetițele lor, fiind asistaţi telefonic de medic. „Multumim dragilor pentru mesaje. Clarita e mai bine, antibioticul isi face efectul, dar trebuie regim alimentar. In schimb, Elluta a facut si ea enterocolita si le doftoricim pe amandoua. Alergam in schimburi de la una la alta cu „bebici” (medicamente) si ne uitam cu jind la plaja din fata noastra”.