}

MOMENT ȘOC! „Ai distrus emisiunea!” Dana Chera a CEDAT, în DIRECT, la TV!

MOMENT ȘOC! „Ai distrus emisiunea!” Dana Chera a CEDAT, în DIRECT, la TV!
MOMENT ȘOC! „Ai distrus emisiunea!” Dana Chera a CEDAT, în DIRECT, la TV!
Autor:
Moment șoc! Dana Chera a cedat, în direct, la TV. Între prezentatoare la Antena 3 și Suada Agachi, un specialist în fizionomie, a avut loc un dialog neașteptat în cadrul emisiunii de aseară. Vedeta TV  a fost impresionată de modul în care invitata sa i-a făcut  o descriere personală în funcție de chipul ei.

Invitată în emisiunea „Adevăruri de viață” , Suada a făcut  descrierea mai multor personalități, iar la un moment dat a întrebat-o pe Dana Chera dacă îi poate face și ei o analiză în funcție de trăsăturile feței.

Redăm în exclusivitate dialogul dintre cele două, care a avut loc la emisiunea „Adevăruri de viață”, de la Antena 3, citat de DCNews.ro. 

Suada Agachi: Mă gândesc dacă să te descriu.

Dana Grecu: Poți să o faci, toată lumea spune că sunt o scorpie. Nu poți să vii tu acum și să-mi spui că nu sunt o scorpie.

Suada Agachi: Când vedem un chip ca al tău, vedem câteva aspecte. Invit telespectatorii să facă următorul exercițiu: acoperiți totul de la nas în jos și uitați-vă numai în privirea ei. Acolo se simte copilul din ea, care nu a fost niciodată ucis. Se vede acolo extrem de multă nevoie de a oferi iubire, nu de a primi, în mod necesar. Pot să te numească oricâți oameni vor ‘scorpie’, dar numai scorpie nu ești.

Dana Grecu: M-ai terminat.

Suada Agachi: Este necesar să aperi acel copil din tine. Văd că ai lacrimi în ochi acum.

Dana Grecu: Păi ai distrus emisiunea, ai distrus acest mit.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X