Moise Guran spune lucrurilor pe nume! Mesaj DUR: „Vai de zilele noastre. Mars peste CADAVRE !”

Moise Guran spune lucrurilor pe nume! Mesaj DUR: „Vai de zilele noastre. Mars peste CADAVRE !”
Moise Guran spune lucrurilor pe nume! Mesaj DUR: "Vai de zilele noastre. Mars peste CADAVRE !"

Moise Guran a reactionat in urma scandalului izbucnit intre Andrei Ursu si Calin Popescu Tariceanu, fiind de parere ca deja campania electorala a inceput sa isi arata fata urata.

Calin Popescu Tariceanu a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca Andrei Ursu i-ar fi fost student, ba chiar i-ar fi vorbit despre tragedia prin care trecea familia sa. Imediat dupa emisiune, fiul disidentului comunist Gheorghe Ursu a transmis un mesaj catre Digi24, in care sustine ca nici nu l-a intalnit vreodata pe Calin Popescu Tariceanu.

„Vai de capul și de zilele noastre! Așa va fi toată campania electorală. Fabulatii, tupeu, un marș peste cadavre!” a fost reactia lui Moise Guran.

Iata mesajul lui Andrei Ursu:

„Nu l-am cunoscut niciodată personal pe domnul Călin Popescu Tăriceanu.

Nu mi-a fost profesor sau asistent la facultate sau în vreun alt cadru.

Înțeleg că domnul Călin Popescu Tăriceanu a fost cadru didactic la Facultatea de Construcții. Eu nu am urmat această facultate, ci pe cea de Automatizări și Calculatoare, la Institulul Politehnic București.

La momentul uciderii tatălui meu de către Securitate, în închisoare, eu nu mai erau student de doi ani. Am terminat facultatea în anul 1983, deci nu avea cum să-mi fie teamă că acest lucru ar putea să aibă consecințe, pentru că ar fi urmat să-mi pregătesc examenul de diplomă.

Deci, nu cred că mai e nevoie să menționez că aceste afirmații ale politicianului Călin Popescu Tăriceanu sunt în întregime false„, arata Andrei Ursu pentru Digi24.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X