Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu este in doliu! Aceasta si-a pierdut si celalalt frate, care a dus o lupta grea cu cancerul.

„Lacrimi si Rugaciune pentru sufletul fratelui meu MIHALCEA ION , din Comuna Cristesti,Judetul Iasi,mai mic cu 4 ani decat mine, si care a plecat prea devreme la Ceruri !

După o lunga si grea suferinta(cancer la gât), a plecat dintre noi. DUMNEZEU sa te ierte frate drag si sa te odihneasca in Împaratia Sa !

Acum esti alaturi de Părintii nostri si de ceilalti doi frati ai nostri,MIHAI si COSTICA !
Odihneste-te in pace suflet drag ! Nu te vom uita niciodata!”, a anunțat Maria Ghiorghiu, îndurerată, pe Facebook.

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

Reamintim ca anul acesta a fost unul dificil pentru cunoscuta clarvazatoare! In vara acestui an, Maria Ghiorghiu anunta, tot pe internet, ca fratele ei Costica a murit, rapus tot de cancer.

„Astăzi a trecut la cele veşnice, fratele meu mai mare, MIHALCEA COSTICĂ din comuna Cristesti, judeţul Iasi. Un CANCER galopant l-a răpus în doar 2 săptămâni. Dumnezeu să te ierte. frăţioare. şi să te odihnească în Împărăţia Sa! Nu te vom uita niciodată! Acum esti alături de fratele nostru Mihai, alături de Mama şi Tata, alaturi de bunici si străbunici.”, scria aceasta in Iulie.