Moartea Cristinei Topescu. O ipoteza cutremuratoare a fost lansata de niste prietene virtuale ale celebrei jurnaliste

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a murit la numai 59 de ani. Jurnalista a fost găsită decedată duminică seara, în locuința sa dintr-un complex din comuna ilfoveană Tunari.

Cristina Topescu era o mare iubitoare de animale. Jurnalista traia in aceeasi casa cu sapte caini si se pare ca doi dintre acestia au fost gasiti morti, chiar cu ea in camera.

Anul trecut, la inceputul lunii Noiembrie, unul dintre cainii Cristinei Topescu s-a stins din viata, iar aceasta a transmis un mesaj tulburator pe pagina sa de socializare.

Citește și: Atentie! Aliment INTERZIS pentru caini. Este o capcana mortala!

”Iubitul meu TATI, n-am putut să-ți mai dau decât 3 ani de viață. Și multă iubire. Acum 3 ierni, cam pe vremea asta, ai fost aruncat in stradă de unii care nu pot fi numiti oameni. Erai bolnăvior, insuficiență cardiacă, emfizem pulmonar, epilepsie, toate analizele arătau că nu mai ai mult de trăit…”, este o parte din mesajul postat atunci de Cristina Topescu, potrivit Wowbiz.

Recent, prietenele virtuale ale Cristinei Topescu au venit cu o ipoteza cutremuratoare despre disparitia jurnalistei, care ar fi in stransa legatura cu moartea cainelui sau.

Cu siguranță a contactat o boală infecțioasă

”Cristina Țopescu a decedat în urmă cu 2 săptămâni în același fel ca și câinele bolnav ce l-a găsit pe stradă și l-a ”înfiat”! Cu siguranță a contactat o boală infecțioasă, posibil parazitară (Toxocara, Echinoccocus…) din păcate nediagnosticată la timp

Obișnuia să se culce cu ei în pat…

“Aceeași infecție posibil să fi fost contactată și de ceilalți doi câini găsiți tot morți. Contactați un medic veterinar pentru a fi consultați și ceilalți 6 câini încă în viață (…) Obișnuia să se culce cu ei în pat…îi înțeleg nevoia de afecțiune, dar a depățit anumite limite care i-au fost fatale”, spune cineva intr-un mesaj pe contul de socializare al Cristinei Topescu.

Numai dacă vor pune probe recoltate din organele interne (inima, creier) la microscop vor putea afla despre ce fel de parazit este vorba. Ceea ce mă îndoiesc.

Parazitii microscopici sunt mult mai periculosi decat bacteriile !

…Majoritatea bacteriilor si virusurilor din organism sunt produse de parazitii intestinali de diferite dimensiuni , care traiesc in mod obisnuit in intestinul subtire al tuturor oamenilor …Doar cand ajung la un numar mare acestea determina simptome de greata, voma, dureri abdominale, hipertensiune, migrene ceea ce determină pacientul sa se duca la medic …Parazitii microscopici, in schimb, ajung pe cale limfatica la toate organele, inclusiv la creier, determinand epilepsie sau moarte subita”, a continuat respectiva persoană într-un alt comentariu.