Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar care a fost implicat și în politică, în două legislaturi, vorbește azi despre situația politică din România, în special despre moțiunea de cenzură.

Dumitru Dragomir crede că situația e atât de complicată, încât lucrurile nu pot fi văzute numai în alb și negru. Altfel spus, soarta moțiunii de cenzură e departe de-a fi cea pe care Opoziția actuală o trâmbițează.

Pe de altă parte, spumosul Mitică Dragomir a vorbit la România TV și despre situația din țară, dar și despre oamenii politici de la noi.

”Fac pariu pe cât vrei că cei cinci milioane de pensionari nu votează cu PSD-ului dacă le dă pensiile, pentru că așa suntem îndoctrinați. Nu se poate!

Citește și:

Le-au dat salarii mărite. E nenorocire ce e în privat, ca să știți, nu mai găsești un muncitor că toți au fost angajați la stat și s-a mărit numărul angajaților la stat și au nenorocit privatul.

Și asta datorită PSD-ului că le-a dat salarii și pensii mari. Și tot nu sunt votați!

Și gândiți-vă, dacă va cădea PSD-ul la moțiunea asta și ăștia n-au bani să dea nici salarii mari, nici pensii, credeți dvs. că se mai răzbună cineva pe PSD? Doamne ferește!

Uitați aici ce vă spun. Toată lumea spune că pică Guvernul. Numai dacă sunt nebuni pică Guvernul, vă spun cinstit.

Citește și:

Păi cine-și ia răspunderea asta? Am fost și eu două legislaturi om politic, citesc zilnic.

Eu vă întreb pe dvs.: cine e nebun, dom`ne, să ia guvernarea fără bani, fără nimic? Se duc în groapă, îl curăță și pe Iohannis, se curăță toți”, a spus Dumitru Dragomir.