Mitică Dragomir a fost prezent la nunta Teodorei Becali, fiica lui Gigi Becali. După acest eveniment, catalogat de mulți drept „Nunta Anului”, acesta a avut numai cuvinte de laudă.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, Mitică Dragomir s-a declarat fascinat de „una din minunile Bucureștiului”. El spune că nunta Teodorei Becali și a lui Mihai Mincu a fost la cea mai înaltă clasă.

“Mitică de la Ligă”, la o horă a aromânilor

„Am fost la nuntă, da. Una din minunile Bucureștiului. A fost extraordinar. Organizarea frumoasă, mireasa frumoasă, ginerele frumos, mâncarea extraordinară, mâncarea fenomenală, locația formidabilă, totul a fost la cea mai înaltă clasă. Eu mă pricep, am avut saloane de nuntă până acum câțiva ani și mă pricep bine să trag concluzii. Am dansat, da. M-a luat Giovanni (n.r. – Ioan Becali) la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”, a declarat Mitică Dragomir, citat de digisport.ro.

Citește și:

Teodora și Mihai Theodor Mincu au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu sâmbătă la Biserica Sfântul Spiridon Nou din Capitală. Petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Snagov, cu începere de la ora 20.00, la eveniment fiind așteptați peste 700 de invitați. Se pare că pentru organizarea acestui eveniment, latifundiarul din Pipera ar fi cheltuit aproximativ 500.000 de euro.

Joi a avut loc cununia civilă, iar cei mai buni prieteni ai cuplului au venit cu buchete impresionante de flori la petrecerea ce s-a ținut la Athénée Palace Hilton.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar care a fost implicat și în politică, a  vorbit recent despre situația politică din România, în special despre moțiunea de cenzură.

Citește și:

”Fac pariu pe cât vrei că cei cinci milioane de pensionari nu votează cu PSD-ului dacă le dă pensiile, pentru că așa suntem îndoctrinați. Nu se poate!

Le-au dat salarii mărite. E nenorocire ce e în privat, ca să știți, nu mai găsești un muncitor că toți au fost angajați la stat și s-a mărit numărul angajaților la stat și au nenorocit privatul.

Și asta datorită PSD-ului că le-a dat salarii și pensii mari. Și tot nu sunt votați!

Și gândiți-vă, dacă va cădea PSD-ul la moțiunea asta și ăștia n-au bani să dea nici salarii mari, nici pensii, credeți dvs. că se mai răzbună cineva pe PSD? Doamne ferește!

Citește și:

Uitați aici ce vă spun. Toată lumea spune că pică Guvernul. Numai dacă sunt nebuni pică Guvernul, vă spun cinstit.

Păi cine-și ia răspunderea asta? Am fost și eu două legislaturi om politic, citesc zilnic.

Eu vă întreb pe dvs.: cine e nebun, dom`ne, să ia guvernarea fără bani, fără nimic? Se duc în groapă, îl curăță și pe Iohannis, se curăță toți”, a spus Dumitru Dragomir.