Chiar dacă au trecut ani buni de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, acest lucru suscită, în continuare, un interes enorm în rândul curioșilor, cu atât mai mult cu cât arestarea lui Cristian Cioacă nu a însemnat și sfârșitul misterului.

Începând din 29 august 2007, de când avocata Elodia Ginescu a dispărut fără urmă, au fost lansate tot felul de ipoteze referitoare la acest aspect, iar cei care au urmărit cazul nu au ajuns, încă, la o concluzie finală.

Vârul lui Cristian Cioacă, fost angajat al Serviciului de Protecție și Pază, a făcut o declarație șocantă, potrivit gândul.info. Din spusele sale, Elodia Ghinescu ar fi în viață, însă nu în România, ci ”undeva în străinătate”, într-un program de protecție al martorilor.

Citește și: Scandal uriaș. Ce a pățit Liviu Dragnea în ziua turului doi al prezidențialelor

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecție a martorilor sau, pur și simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa”, le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor.

După șase ani de anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru crimă.