Misterul a fost deslusit! Elodia a fost gasita, iar EROUL este un… CAINE! Detalii incredibile

Misterul a fost deslusit! Elodia a fost gasita, iar EROUL este un… CAINE! Detalii incredibile
Misterul a fost deslusit! Elodia a fost gasita, iar EROUL este un... CAINE! Detalii incredibile

Chiar daca au trecut ani buni de la disparitia avocatei Elodia Ghinescu, misterul invaluit in jurul sau nu s-a risipit nici in momentul de fata.

Au existat multe persoane care au apelat la diferite mijloace pentru a o gasi, insa, putini stiu cum au reusit anchetatorii sa se apropie de adevar.

Un rol important in deslusirea misterului l-a avut Toby, unul dintre cei mai priceputi caini ai Directiei Generale de Politie a Muncipiului Bucuresti. Acesta lucreaza la Serviciul de Politie Canina, iar printre cazurile sale s-a aflat si cel al Elodiei Ghinescu.

In anul 2007, la putin timp de la disparitia celebrei avocate, anchetatorii au descoperit intr-o rapa haine care aveau pete cu sangele Elodiei. In octombrie 2007, intr-o rapa de langa Rasnov au fost gasite uniforma de politist a lui Cioaca, alte obiecte ale acestuia, cat si ale Elodiei. Acestea au constituit probe in condamnarea lui Cristian Cioaca la 15 ani si opt luni de inchisoare, scrie romaniatv.net.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X