Miss World 2019! Ea a fost aleasă ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. Care au fost atuurile

Miss World, cel mai vechi concurs mondial de frumuseţe, a fost câștigat de Miss Jamaica 2019, Toni-Ann Singh. La doar 23 de ani ea a terminat facultatea de Psihologie a Universității Florida și este studentă în anul I la Medicină.

Pentru fetița aia din St. Thomas, Jamaica, și pentru toate fetele din lume

„Pentru fetița aia din St. Thomas, Jamaica, și pentru toate fetele din lume… Te rog să crezi în tine! Te rog să știi că ești demnă și capabilă să-ți îndeplinești visurile! Coroana asta nu e a mea, ci a ta! Ai un scop în viață”, a scris Singh, pe Twitter, imediat după ce a fost încoronată.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

După ce a interpretat piesa „I Have Nothing”, a legendarei Whitney Houston, a manifestat admirația tuturor. Mai mult, la întrebările „quiz” puse de jurnalistul britanic Piers Morgan, Toni-Ann Singh a declarat: „Cred că reprezint ceva special, o generație de femei care încearcă să schimbe lumea”.

CNN informează că este pentru a patra oară când Miss World provine din țara lui Bob Marley, după 1963, 1976 și 1993.

Însă, pentru prima dată în istoria concursurilor de frumusețe, toate câștigătoarele celor mai cunoscute întreceri de gen din acest an (Miss SUA, Miss Adolescenta din SUA, Miss America, Miss Univers și, acum, Miss World) sunt femei de culoare!