Misha, probleme de sănătate! Misha este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi are grija sa își țină admiratorii la curent cu tot ce face. Recent, fosta soție a lui Connect-R, a mărturisit că are probleme de sănătate.

Misha are sinuzită și faringită acută, iar urechile înfundate o deranjează foarte tare, motiv pentru care a cerut fanilor săi un remediu care să o scape de problemele de sănătate ce au pus-o la pat.

Misha, probleme de sănătate! „Vă rog, un remediu pentru urechi înfundate?”

„Vă rog, un remediu pentru urechi înfundate? Nu mai pot!!! M-am pricopsit cu o sinuzită nasoală rău + faringită acută sau cum se mai zice… mi s-a înfundat tot capul!”, a scris Misha pe contul său de Instagram.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

S-a aflat de ce Maya îl iubește mai mult pe tati. Connect-R și Misha au divorțat, însă Maya este minunea din viața lor care încă îi mai ține legați.

Preferința copilului pentru unul dintre părinți este un fenomen destul de des întâlnit, așa că Misha nu are de ce să fie supărată pe fetița ei și a lui Connect-R, pentru că favoritul Mayei rămâne tatăl ei.

Eu, de obicei, sunt oaia neagră, pentru că o mai țin din scurt. Eu sunt aia care îi mai interzice lucruri.

„Eu, de obicei, sunt oaia neagră, pentru că o mai țin din scurt. Eu sunt aia care îi mai interzice lucruri. Dacă o întrebi, zice că-l iubește mai mult pe taică-su și dacă o întreb de ce, zice că eu nu o las să mănânce ciocolată sau nu o las la televizor… Dar trebuie să echilibrăm un pic balanța, nu putem să îi permitem amândoi tot ce vrea. Uneori mai cedez și eu”, recunoaște Misha.

Citește continuarea…