evzmonden.ro Web analytics

Misha, cuvinte cutremurătoare despre Connect-R, fostul soț: „….nu prea mă mai bagă în seamă”

Misha, cuvinte cutremurătoare despre Connect-R, fostul soț: „….nu prea mă mai bagă în seamă”
Misha, cuvinte cutremurătoare despre Connect-R, fostul soț: „....nu prea mă mai bagă în seamă”

Misha, fosta soție a lui Conect-R, a făcut primele declaraţii pentru a dezvălui tot ce s-a întâmplat între ei şi cum este viaţa de după divorţ. A spus ce relaţie are acum cu tatăl fetiței sale.

Misha (Mihaela Sotrocan) a spus câteva cuvinte emoționante într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars dspre relaţia pe care Maya o are cu Connect-R, pe numele lui real Ștefan Mihalache.

În același interviu, cântăreața a mai spus cum reacționează Maya când îl vede pe tatăl ei: „Da, cam da. Dacă apare tatăl ei în peisaj nu prea mă mai bagă în seamă, dar şi înainte şi acum îşi petrecere foarte mult timp cu mine. Adică şi înainte ne petreceam foarte mult timp împreună. În ultimul timp tatăl ei are un program mai încărcat. Relu a intrat în trust la Antena şi e ocupat cu „Te cunosc de undeva”. Maya se uită la tati la tv. Programul lui e mai încărcat, are şi concerte mai multe. În ultimul timp s-au văzut mai rar, dar de câte ori poate bineînţeles că se văd”, a spus Misha.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X