Mișcare Bombă în lumea filmului! Toată lumea și-a făcut  Facebook, Twitter si Instagram, de ce n-ar fi celebra actriță Jennifer Aniston? Probabil că aceasta ar fi întrebarea pe care și-au adresat-o mulți colegi ai celebrei actrițe. De astăzi, frumoasa americană are cont de Instagram.

Mișcare Bombă în lumea filmului! Prima postare a celebrei actrițe, în vârstă de 50 de ani, a fost un selfie realizat la reuniunea de 25 de ani a distribuției ”Friends”. Aniston s-a fotografiat alături de Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer.

„Și acum suntem PRIETENI și pe Instagram. Salut INSTAGRAM”, a fost mesajul postat de actriță alături de selfie-ul cu foștii săi colegi din distribuția iubitului serial de televiziune.

Citește și:

Până acum nu a fost nimic ieșit din comun, ci faptul că în 15 ore de la prima postare, contul celebrei actrițe a fost urmărit de peste 6 milioane de internauți, iar aplicația a căzut pentru scurt timp din cauza numărului mare de solicitări de urmărire.

Jennifer a urmărit 109 conturi, majoritatea oficiale ale altor vedete, iar printre aceștia se numără și cel al lui Justin Theroux, fostul său iubit, de care s-a despărțit în 2017.

Reamintim că Jennifer Aniston și Justin Theroux au divorțat. Chiar dacă cei doi au decis să nu facă publice motivele care au condus la divorț, însă fostul soț a vorbit deschis despre acest subiect.

Citește și:

Vestea bună este că a fost probabil – îmi aleg cuvintele foarte atent – a fost cea mai gentilă separare, în care nu a existat nicio animozitate”, a declarat Justin pentru The New York Times, potrivit unica.ro.

Niciunul dintre noi nu este mort, niciunul nu caută să arunce cu săgeți în celălalt. Mai degrabă este amiabil. Este plictisitor, dar, știți, ne respectăm suficient încât a fost cât s-a putut de nedureros”, a explicat Theroux.

„A fost devastator”, a adăugat el, „doar în sensul că prietenia noastră nu va mai fi la fel. Dar prietenia se schimbă și avansează, deci de această parte suntem amândoi mândri”, a arătat actorul.

Citește și:

 

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/?utm_source=ig_web_copy_link