Miron Cozma rupe tacerea! Vesti proaste pentru Liviu Dragnea: „Te uiti la fata lui si iti dai seama ca nu poate sa se impuna”

Miron Cozma, care a petrecut ani buni in inchisoarea Rahova, sustine ca Liviu Dragnea va beneficia de protectie in cadrul penitenciarului, insa nu va mai fi „boss”.

Fostul lider al minerilor, care si-a petrecut o buna parte din condamnare la Rahova, afirma ca in cazul in care fostul lider PSD va ramanea acolo, se va bucura de un regim special, urmand sa stea inchis in compania altor VIP-uri.

„La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților. Acolo Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața „băieților” aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vântu, nu cu Radu Mazăre”, a declrata Miron Cozma.

In plus, Miron Cozma sustine ca Liviu Dragnea va benefecia de anumite avantaje, la care „detinutii obisnuiti” nici nu pot visa: „Va avea timp să scrie cărți și nu va interacționa aproape deloc cu «simplii» pușcăriași. Inclusiv scoaterea lui la aer se va face separat de restul condamnaților. Se poate destinde la un fotbal-tenis, desi nu-l prea văd să știe cu «bășica»”.

„Îl va aștepta o cameră «la cheie»”  In legatura cu celula in care va sta Dragnea, Cozma este ferm convins ca „va fi o cameră curată, în care va avea mai mult spațiu „de manevră” decât ceilalți deținuți. Păi ăia de la Rahova au zugrăvit celula unde va sta în carantină 21 de zile, vă dați seama că îl va aștepta cu o cameră ”la cheie” și în „pârnaie”.