Miron Cozma loveste din nou, chiar de Sarbatori. Chiar dacă are 64 de ani, fostul lider sindical din Valea Jiului, de profesie subinginer minier, iubește din nou. Miron a fost surprins de paparazzi, alături de o femei blondă, rămasă însă în anonimat, potrivit romaniatv.net.

Miron Cozma lovește din nou, chiar de Sărbători. Din câte se vede,  Miron Cozma pare că a uitat definitiv de fosta mare iubire, Marinela Nițu. El si noua iubită au ieșit împreună la cumpăraturi. Acestia au luat strictul necesar, fară a petrece prea mult timp în magazin.

 

Reamintim că Miron Cozma, cel care a petrecut ani buni în inchisoarea Rahova, a menționat că Dragnea va beneficia de protectie in cadrul penitenciarului, insa nu va mai fi „boss”.

La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților. Acolo Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața „băieților” aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vântu, nu cu Radu Mazăre”, a declrata Miron Cozma.