evzmonden.ro Web analytics

Miron Cozma, ATAC DUR la adresa Marinelei Niţu: “Ea este o femeie narcisistă…” Uite care este MOTIVUL pentru care şi-au spus ADIO!

Miron Cozma, ATAC DUR la adresa Marinelei Niţu: “Ea este o femeie narcisistă…” Uite care este MOTIVUL pentru care şi-au spus ADIO!
Miron Cozma, ATAC DUR la adresa Marinelei Niţu: "Ea este o femeie narcisistă..." Uite care este MOTIVUL pentru care şi-au spus ADIO!

Miron Cozma este din nou în conflict cu fosta sa iubită, Marilena Nițu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei ani, dar flacăra scandalului pare să nu fi apus.   

Se pare că motivul despărțirii dintre cei doi l-a constituit faptul că bruneta îl bătea la cap încontinuu, iar acesta nu a mai putut suportă.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a marturisit Miron Cozma, pentru Click!

Marinela Nițu a dispărut din viață mondenă și s-a mutat la Brașov, acolo unde locuiește alături de părinții săi.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X