Mirela Vaida a oferit primele declarații despre al patrulea copil! Deși are 37 de ani, îndrăgita vedetă de la Antena 1, Mirela Vaida, a adus pe lume trei copii, însă nu se ferește să vorbească despre o a patra sarcină.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” a vorbit fără teamă de acest subiect delicat.

Redăm integral ultimul interviu cu Mirela Vaida:

-Libertatea: Când și unde a avut loc cea mai romantică escapadă pe care tu și soțul ați avut-o până în prezent?

-Mirela Vaida: Cea mai romantică escapadă cred că a fost la vreo câţiva ani de când prezentam emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, după o perioadă în care eu nu mai avusesem absolut deloc concediu, nici de vară, nici de iarnă, nici de Paşte, nici de Crăciun. Când în sfârşit am avut o săptămână liberă, am plecat cu soţul meu în Italia, pe coasta Amalfi, am închiriat o maşină cu două locuri, tipic italienească şi am plecat pe drumurile lor şerpuite, pe şoselele de pe malul mării, pe celebrul drum cu panglică albastră.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

A fost de poveste. Italienii, care ştiu să trăiască viaţa, ştiu să fie ospitalieri, marea aceea superbă, Insula Capri, verdele smarald, mâncarea lor minunată, vinurile lor fermecătoare şi nopţile lor înstelate atât de mult ne-au plăcut, încât tot timpul ne-am spus că va trebui să repetăm această experienţă.

Acum suntem într-o altă etapă a vieţii, cu trei copii şi „un pic” mai multe responsabilităţi și nu aş mai putea pleca de acasă nici măcar o zi fără să nu fiu în permanentă legătură cu copiii, să ştiu cine și cât a mâncat, la ce oră, când au dormit, când s-au trezit şi cât desert au cerut, de aceea nu cred că m-aş mai putea relaxa ca atunci. Acum grijile sunt altele şi nu ştiu dacă aş mai putea repeta experienţa.

-Ce planuri aveți pentru Dragobete?

-Pentru că Dragobetele nostru este la doar câteva zile distanţă de ziua mea de naştere, încerc să le comasez. Anul ăsta, Alex a spus că se ocupă de încă o escapadă (cu menţiunea că acum escapadă înseamnă să plecăm sâmbătă dimineaţa şi să ne întoarcem duminică seara), va lua bilete, se va ocupa de tot, aşa că nu ştiu să vă spun mai mult.