Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, a făcut furori pe internet! Cum și-a făcut apariția vedeta TV.

Nimeni nu se aștepta să o vadă goală, în cadă, pe Mirela Vaida. Ea a reușit să-ți uimească fanii după ce s-a relaxat prea tare într-un moment de liniște.

În emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, celebra prezentatoare TV a spus în direct cine i-a făcut fotografia: „Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită? (…) Îmi zice soacra mea, care să-mi trăiască, toate soacrele să trăiască… Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea. Și soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă?”, a spus Mirela Vaida, la “Acces Direct”.

“Normal că am pus-o pe Facebook”

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

“Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot ea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a mai povestit Mirela Vaida.

mirela