Mirela Vaida A RECUNOSCUT, în sfârșit, TOTUL! „E o parte din mine”. Reacția fanilor a fost pe măsură

Mirela Vaida A RECUNOSCUT, în sfârșit, TOTUL! „E o parte din mine”. Reacția fanilor a fost pe măsură
Mirela Vaida A RECUNOSCUT, în sfârșit, TOTUL! „E o parte din mine”. Reacția fanilor a fost pe măsură
Autor:

Mirela Vaida A RECUNOSCUT! Spre bucuria fanilor săi, Mirela Vaida, una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe din România, a revenit pe 1 octombrie pe micile ecrane, iar acum talentata artistă a confirmat oficial această veste, care le-a adus multă bucurie fanilor.

Când nu are emisiune, Mirela Vaida repeta ca solist vocal pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase, iar când nu are spectacole la teatru, Mirela Vaida susține spectacole la evenimente, alaturi de bandul sau, Vaida Show! Recent, în cadrul unui interviu, cântăreața a mărturisit cum se împarte între carieră și viața de familie, potrivit libertatea.ro.

Mai presus de carieră, Mirela Vaida este mamă cu normă întreaga pentru cei doi copii ai săi, Carla și Vladimir: În tot ce fac, găsesc bucurie! De fapt, cred ca acesta este secretul: sa faci cu bucurie totul și nu vei simți presiune, efort, lehamite, plictiseală! Toate activitatile mele personale și profesionale se completează perfect: una o determina pe cealalta și se influențeaza reciproc! Experiența de mamă cu normă întreaga a doi copii mici m-a ajutat în rolul Donna din Mamma Mia!

Trairile, emotiile, sentimentul ca-ti pierzi’ copilul în clipa în care el își ia zborul, iubirea neconditionata și lupta cu viata pentru a-i dărui lui tot ce e mai bun, renunțarea la tine pentru copii, m-au ajutat extraordinar de mult când am construit rolul Donna Sheridan. E o parte din mine, din carnea, din sangele si din viata mea acest rol! de aceea il iubesc! (…).

Nu simt efort în nimic din ceea ce fac! simt bucurie și atât! Si uneori, un pic de oboseală! Dar e o oboseală frumoasa, fără de care viata mi se pare anostă! Cu toate acestea, copiii mei sunt cel mai frumos proiect’ al nostru si ei îmi dau cele mai multe satisfacții!

Și da, se poate sa le faci pe toate: sa veghezi toata noaptea la capataiul lor când au febra și a doua zi sa fii fresh în emisiune, sa stai cu ei in spital, rezemata nopti intregi de un scaun si a doua zi sa joci rolul Donna Sheridan din Mamma Mia, la Sala Palatului, se poate să cânți toata noapte cu bandul, pana la 6 dimineata iar a doua zi sa fii in turneu cu teatrul de revista! Se poate!! Și știti de ce? pentru ca mereu ii multumesc lui Dumnzeu că pot face toate astea și pentru că daca imi da de munca, e nedrept să mă plâng eu de oboseala! De aceea fac totul cu bucurie pentru copiii mei iar Lui ii multumesc.!’, a declarat Mirela Vaida.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X