evzmonden.ro Web analytics

Mirela Vaida a RECUNOSCUT, în sfârșit: „Eu RENUNȚ destul de UȘOR…”

Mirela Vaida a RECUNOSCUT, în sfârșit: „Eu RENUNȚ destul de UȘOR…”
Mirela Vaida a RECUNOSCUT, în sfârșit: „Eu RENUNȚ destul de UȘOR...”

Mirela Vaida a recunoscut de curând că are o dependență, așa cum probabil toți oamenii o au. Vedeta TV a dezvăluit că nu poate să țină sub nicio formă regim. 

Chiar dacă a devenit mamă de două ori, prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a reușit să revină la silueta sa de invidiat, însă a recunoscut că dietele nu sunt pentru ea deoarece este foarte pofticioasă și nu s-ar putea conforma unui regim.

“Nu pot să ţin regim, dieta nu este pentru mine. Eu sunt fericită când mănânc. Nu aş putea spune că am slăbit conştient, chiar mai am câteva kilograme de dat jos. Dar, cu doi copii, arderile sunt destul de mari”, a spus Mirela vaida într-un interviu pentru csid.ro.

“Eu merg pe instinct mai degrabă. Nu m-aş putea conforma unei diete impuse, sunt o persoană pofticioasă. Am realizat că la mine nu funcţioneaza interdicţiile.Mai degrabă reduc cantităţile decât să-mi interzic alimentele care îmi plac”, a adăugat vedeta TV.

“Ceea ce cred că ar trebui exclus sunt dulciurile şi pâinea. Eu renunţ destul de uşor la dulciuri, dar cu pâinea îmi este mai greu, e bună în multe combinaţii. Şi cum copiilor le dau pâine, mi-e şi mai greu, e ca un cerc în care ne învârtim…

…Eu sunt o carnivoră convinsă. Nu aş putea fi vegetariană, chiar îmi place carnea. Şi îmi plac şi lactatele, şi ouăle. Pe mine, dacă mă pui în faţa unor meniuri deosebite, mereu îmi vor atrage atenţia cele care conţin carne. Dar nici salata nu-mi lipseste din alimentaţie…

Nu am alergii, nu am intoleranţe, deci nu sunt alimente excluse complet. În general, mănânc ce îmi place şi cum îmi place”, a încheiat frumoasa prezentatoare de la Antena 1, potrivit Libertatea.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X