Mirela Vaida a izbucnit! Prezentatoarea TV a Antenei 1 cere demisia unui politician. Este vorba de primarul comunei Blegesti, Alex Chirita, care ar fi avut o reactie nepotrivita in cazul Vulpita.

Mirela Vaida a transmis un mesaj ferm, dupa ce edilul ar fi declarat ca Vulpita si Viorel sunt “ieftini la minte”.

Mirela Vaida a izbucnit: “I-a tăiat ajutorul social lui Viorel”

“Primarul e revoltat că i-am făcut noi comuna de râs. I-a tăiat ajutorul social lui Viorel. A mai spus că acești oameni sunt mai ieftini la minte și că profită alții mai deștepți de ei la București.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Domnule primar, dacă eu, prezentatorul emisiunii, mi-aș permite să spun că un invitat de-al meu este ieftin la minte, aș fi sancționată în secunda doi. Dumneavoastră, votat fiind de acești oameni, cum vă permiteți? Nu vreți să le scoatem un certificat medico-legal și să nu vă mai voteze? Înțeleg că la vot ei sunt egali și cu profesorii, și cu doctorii, și cu corporatiștii.

Cum vă permiteți să spuneți așa ceva despre ei? Ce ați făcut mi se pare foarte grav

Dumneavoastră nu cumva sunteți primar datorită ăstora ieftini la minte? Cum vă permiteți să spuneți așa ceva despre ei? Ce ați făcut mi se pare foarte grav. Ar trebui să plecați acum din funcție! Dacă nu erau ăștia ieftini la minte, așa cum le spuneți dumneavoastră, cred că unii ca dumneavoastră nu erau astăzi pe poziții publice. Mi se pare rușinos ce faceți!

Emisiunea aceasta este cu oameni simpli. Cum vă permiteți să spuneți că sunt ieftini la minte? E strigător la cer! În locul dumneavoastră le-aș cere iertare pentru ce ați zis și le-aș mulțumi pentru vot. M-am enervat rău”, a spus Mirela Vaida la Antena 1, în emisiunea Acces Direct, potrivit DcNews.