}

Mirela Vaida a EXPLODAT. Acuzații GRELE: „A trebuit să trimit 3 sms-uri…”

Mirela Vaida a EXPLODAT. Acuzații GRELE: „A trebuit să trimit 3 sms-uri…”
Mirela Vaida a EXPLODAT. Acuzații GRELE: „A trebuit să trimit 3 sms-uri...”
Autor:

Mirela Vaida  a EXPLODAT. Imediat după finala națională Eurovision 2019, artista s-a arătat nemulțumită, afirmând că au existat probleme la sistemul de vot.

Mirela Vaida s-a numărat printre finaliștii Eurovision România 2019, însă la finalul concursului, vedeta, care a participat la concurs cu melodia „Undergorund”, s-a arătat nemulțumită de sistemul de vot.

„A trebuit să trimit 3 sms-uri la 1264 cu nr. 12, ca să primesc confirmarea că am votat… Alții au primit mesaj că televotingul e închis… Speachless… Eurovision!”, a comentat Mirela Vaida pe Facebook.

După puțin timp, vedeta TV a revenit cu un nou mesaj, în care a mulțumit publicului pentru susținere și a reamintit de problemele din timpul televotului.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru voturi! Știu că ați fost mulți! Din păcate nu au mers liniile de votare, cel puțin în cazul meu! Dar nu asta contează acum! Ci faptul că v-am simțit aproape de mine, ca de fiecare dată! Vă îmbrățișez!”, a scris Vaida.

Și Bella Santiago a dat de înțeles, pe o rețea de socializare, că au existat probleme cu televotul, mai exact cu primirea mesajului de confirmare pentru votul prin SMS, potrivit Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X