Mirela Vaida a clacat! Reactie dura dupa ce fiul lui Dinca a luat jurnalistii la bataie: “Tara fierbe, suntem extrem de revoltati”

Mirela Vaida a reactionat dur! Emisiunea pe care o prezinta, Acces Direct, a fost amendata de CNA cu suma de 10.000 de lei. Motivul ar fi legat de faptul ca prezentatoarea TV a prezentat cazul celor din familia Dinca

“Daniel şi Daniela Dincă, băiatul şi fata lui Gheorghe Dincă, au fost azi la CNA pentru a depune plângere împotriva unor televiziuni, inclusiv împotriva “Acces Direct” pentru că s-a discutat despre Daniela Dincă, în această emisiune, martori. Pentru acele materiale, Daniela Dincă a făcut plângere, iar CNA a amendat “Acces Direct” cu 10.000 de lei”, a spus Mirela Vaida în emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

“Am tot respectul pentru aceste instituţii care veghează la bunul mers în emisiuni. Este important să nu facem acuzaţii nefondate, să nu jignim, să nu aruncăm cu noroi, dar haideţi să nu scoatem din context. Pentru că ceea ce s-a discutat aici s-a discutat de o ţară întreagă, pe toate posturile de televiziune, iar dvs aţi decis să daţi amendă “Acces Direct” 10.000 de lei, iar acești care au avut câștig de cauză, la ieşirea din CNA, au luat la bătaie jurnaliştii de la România TV, Antena 3, de la Observator şi mulţi alţi colegi din presă care nu au făcut decât să le pună nişte întrebări. (…)

Dragi colegi din CNA, vă rog să întelegeți cum stă situația. Țara fierbe, suntem extrem de revoltaţi noi toţi pe ceea ce se întâmplă, de 4 luni, în ţara asta şi pentru care nimeni nu găseşte un vinovat, nimeni nu are un răspuns”, a mai spus Mirela Vaida.