}

Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV, se întoarce cu coada între picioare la Constanța

Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV, se întoarce cu coada între picioare la Constanța
Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV, se întoarce cu coada între picioare la Constanța

Cariera lui Mircea Solcanu în televiziune este terminată. După ce a făcut prostia de a publica pe Facebook un mesaj ce a fost extrem de criticat, adresat familiei lui Ionuț, copilul omorât de o haită de câini maidanezi, postul Acasă TV, unde Mircea Solcanu era angajat, a decis să-l dea afară pe moderatorul emisiunii „Poveştiri de noapte de la Acasă”.

Oricum, Mircea Solcanu riscă să fie dat afară și fără acest scandal. Practic, el le-a ușurat treaba noilor șefi de la Acasă TV care vor să concedieze o parte dintre vedetele postului TV.

Singura alternativă pe care Mircea Solcanu o mai are este aceea de a se reîntoarce în Constanța și să fie acceptat la un post de radio.

„Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază”, a declarat un prieten al prezentatorului.

Postul Acasă TV a anunțat, ieri, că Mircea Solcanu a renunțat la postul său din cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte de la Acasă”, în urma mesajului pe care Solcanu l-a scris pe Facebook. Chiar dacă mesajul a fost ulterior șters de vedeta TV, acesta a fost preluat de mai multe publicații.

Ulterior, Mircea Solcanu a scris că de vină este proasta sa exprimare și că, de fapt, ar fi o neînțelegere. Conform declarației sale de după izbucnirea scandalului, el nu a vrut să spună că dorește familiei Anghel să le moară și cel de-al doilea copil.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X