Când ești la pământ, un prieten care îți sare în ajutor poate să-ți dea suflul de care ai nevoie. Așa e acum situația de la FCSB.

Dar ajutorul nesperat vine, iată, de la unul dintre cei mai mari antrenori ai României, din toate timpurile, Mircea Lucescu.

La această oră, FCSB, echipa care altădată era pe primul loc în clasamentul Ligii I, a ajuns de nerecunoscut. E pe ultimul ultimul loc.

Situația începe să fie cu adevărat disperată. Dar s-a întâmplat ceva ce nimeni nu bănuia. Mircea Lucescu a spus că vrea să se implice, să salveze această echipă de la scufundarea totală.

Citește și: Cristina Neagu, despre momentul decisiv din meciul cu Ungaria

El a vorbit chiar aseară despre acest aspect, arată portalul www.evz.ro, sursa citată referindu-se și la vizita pe care Lucescu a făcut-o de curând în vestiarul celor de la FCSB.

„Vizita mea din vestiar a fost comentată de unii care habar nu aveau ce înseamnă să faci performanță în fotbal si să ajungi la un anumit nivel la care nu mai contează nimic. E vorba de partis-prix pentru una sau altă echipă.

O faci atunci când ți se cere și te roagă să spui căteva cuvinte. Dacă aș putea să ajut pe Steaua să iasă din situația în care se afla, aș face cu tot sufletul!

La fel aș proceda și Dinamo sau pentru orice echipă care ne-a reprezentat în Europa.

E foarte greu pentru acești jucători, care vin 4-6, 7, câți vin într-un sezon, și e greu să ajungă să aibă relații de joc, să fie stimulați. Au nevoie de suporteri.

Și la Steaua, și la Dinamo au dispărut suporterii și de aici resimt presiune”, a declarat Mircea Lucescu.