Mircea Diaconu a izbucnit la adresa lui Alexandru Cumpanasu! In cadrul emisiunii ‘Președinte de votat’, difuzată de TVR1, Mircea Diaconu și Alexandru Cumpanasu s-au contrat puternic.

Mircea Diaconu a explicat că el ar urma să desecretizeze toate evenimentele din ultimii 30 de ani, începând cu Revoluția, dar și alte dosare care sunt sub masă, informează Dcnews.

A.C: – ”Unde sunt secretizate?”

M.D: – „La dânșii acolo, pardon, la dvs, acolo, că înțeleg că aveți prieteni și informații de pe acolo”

A.C: – ”Mai multe decât dvs., nu! Domnul Ponta cred că e tot de pe acolo, nu e susținătorul dvs?”

Citește și:

M.D: – ”E un cetățean al României, printre alții, iar el împreună cu dl. Tăriceanu au dreptul să susțină pe cine vor”,  a replicat Diaconu vizibil iritat și surprins.

În acest moment cei doi candidați au început să își adreseze săgeți verbale cu un ton ridicat, iar moderatorul a intervenit, reușind foarte greu să-i oprească.

M.D: – ”Dacă sunteți tendențios, eu nu mai scot nicio vorbă și nici nu o să vă mai dau bună ziua! Dar, când o să fiu președinte, o să fiți cetățeanul țării mele și vă respect și vă iubesc”.

A.C: ”Eu o să fiu cetățean al țării dvs. și al oricărui președinte, dar, în primul rând, trebuie să ne respectăm între noi!” a răspuns Cumpănașu și el iritat de mersul discuției.”

Citește și:

M.D: – ”Asta spun și eu!” a încheiat duelul verbal.

Supărat pe atitudinea contracandidatului său, Mircea Diaconu a refuzat să-i adreseze orice fel de întrebare lui Alexandru Cumpănașu, în minutul destinat acestui punct al dezbaterii. În schimb, Alexandru Cumpănașu i-a reproșat lui Mircea Diaconu faptul că ”Ponta și Tăriceanu i-au dat bani de campanie”.

M.D: ”Mi-au dat mie bani de campanie? Vedeți dvs. la mine bani? Domnule Cumpanașu, fiți mai ponderat! Nu mă confundați cu mafia dvs.!”

Rugat de Ionuț Cristache, moderatorul emisiunii să nu se enerveze, Diaconu a spus:

Citește și:

M.D: – ”Eu nu mă enervez. Mie nu-mi dă nimeni bani!”.