Mircea Badea spune lucrurilor pe nume: “De ce dr*cu au mai plecat aia? Alt raspuns nu exista!”

Mircea Badea si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu discursul sustinut de liderii Opozitiei care au daramat Guvernul Dancila  pentru a-i pastra masurile economice si a anunta doar dorinte de schimbare electorala, precum doua tururi de scrutin la alegerile locale, informeaza Dcnews.

”Eu am înțeles așa, a zis și Werner, a reiterat și Orban: nu se taie pensii și salarii. De trei ani încoace, nu aud decât cum mărirea pensiilor și salariilor nu este sustenabilă. N-ați auzit asta și-n culcare, și-n sculare și de zece ori între mese până v-a venit să vomitați de atâta nesustenabilitate?

Citește și:

Dacă nu se taie salarii și pensii, atunci înseamnă că sunt sustenabile. Sau nu erau sustenabile doar dacă erau făcute de PSD și de ei sunt. Din tot ce a făcut PSD, ei au anunțat până acum, dacă tragem linie, că nu se schimbă nimic. Atunci de ce s-a mai dat jos Guvernul PSD dacă nu se schimbă nimic? A, s-a schimbat în sensul ”dă-te tu, ca să vin eu”. Nu se schimbă nimic! Nimic! Dar nimic, nimic!

Am înțeles că pe la Ordonanța 114 mai sunt alea la energie și la nu știu ce. În afară de asta? A, nu, nimic. Păi cum nimic? Atunci de ce dracu au mai plecat ăia? ”Păi ca să venim noi”. Alt răspuns nu există” a spus Mircea Badea.