Mircea Badea și gândurile sale NEGRE: „Îmi AJUNGE! SUFICIENT”

Mircea Badea și gândurile sale NEGRE: „Îmi AJUNGE! SUFICIENT”
Mircea Badea și gândurile sale NEGRE: „Îmi AJUNGE! SUFICIENT”
Autor:
Mircea Badea și gândurile sale NEGRE: „Îmi AJUNGE! SUFICIENT”! Realizatorul emisiunii În gura presei, de la postul de televiziune Antena 3, a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește cariera lui, după 14 ani petrecuți la pupitrul celei mai bune emisiuni informative.
În ultima perioadă, Mircea Badea a făcut dezvăluiri importante în spațiul public despre DNA, iar acest lucru l-au făcut să se gândească serios la cariera lui din televiziune.

„Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărțire între noi, din multe puncte de vedere. N-aș mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aștepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuță, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulțumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce ați văzut deja. Nu mai are niciun rost”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X