Mircea Badea s-a luat de o femeie și a făcut-o vită. Ce a ieșit de aici pe Facebook veți vedea. S-au, mai bine zis, veți citi… 

Reacție fără precedent din partea lui Mircea Badea. A scris pe Facebook în cei mai violenți termeni la adresa unei femei. Ce s-a întâmplat?

Mircea Badea a luat-o în colimator pe Daniela Weber

O româncă stabilită în Berlin. Fără multe menajamente, realizatorul TV își întreabă fanii ceva. Și anume ”Ce merită vita asta împuțită?”. Referindu-se la postarea acesteia la adresea Olguței Vasilescu. Postare pe care, de altfel, Badea o și redă. ”Olguța, nesimțirea se plătește! Dacă jignesti eroul nostru Ceaușescu Marian, ne jignești și pe noi!”. Așa a postat Diana Weber.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Amintim că o adevărată isterie de replici a fost declanșată de postarea Olguței Vasilescu. Ieri, pe aceeași rețea de socializare. ”Când PNL trimite retarzii să îi rezolve treaba murdară…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. Referindu-se la momentul în care Raed Arafat a fost apostrofat pe aeroportul din Bruxelles. De către protestatarul Marian Ceaușescu, acesta cerându-i demisia pentru intervenția haotică de la ”Colectiv”.

Mircea Badea și-a ieșit din minți și a avut o nouă ieșire nervoasă. Vedeta Antenei 3 a recurs la jigniri crunte. Totul a pornit de la obiceiul acestuia de a juca la pariuri. Scandalul este imens.

Continuare ieșirilor scandaloase

Totul vine ca o continuare a ieșirilor scandaloase ale lui Mircea Badea. De exemplu, în vara acestui an vedeta Antenei 3 a jignit din nou pe o rețea de socializare. Mai întâi, a uimit pe toată lumea cu pariul pe care l-a făcut la meciul dintre Barbora Strycova și Ashleigh Barty. Acesta a postat pe contul de Facebook o fotografie cu pariul plasat. 2000 de lei pe Victoria australiencei Ashleigh Barty în meciul contra cehoaicei Barbora Stryocova, din semifinalele turneului de la Birmingham. Barty, care avea o cotă de 1.22, s-a impus rapid, 6-4, 6-4. Astfel, Mircea Badea a câștigat 2444, 44 lei, având un profit de 444, 44 lei. Imediat acesta a postat și un mesaj jignitor la adresa contestatarilor. „Ca să fie clar: nu îndemn pe nimeni la absolut nimic! Fiecare suntem majori, vaccinați și responsabili pentru deciziile proprii. Eu postez astea doar pentru că vod că multe javre se tăvălesc în chinuri. Îmi place asta. Ca să faci ce fac eu, trebuie mult discernământ, multă experiență, circumvoluțiuni și sânge rece”.