Mircea Badea, reacție la adresa unui politician celebru! Mircea Badea, vedeta de la Antena 3, a intervenit în evenimentul politic al momentului. Prezentatorul TV a avut o reacție vehementă referitoare la premierul demis Ludovic Orban.

„Eu nu ştiu cum mai #rezistăm…”

“Partea bună este că au reuşit să închidă dosarul lui Iohannis, chiar stăteam aşa în tensiune. Mi se zbătea inima. Mereu ziceam “ce s-o mai întâmplă cu dosarul lui Werner?”. În sfârşit, ne putem apuca de reformă. Râde lumea. Problema acestei ţări, înainte de orice, de coronavirus, de rachete, este prostia de pe cocioc. Este atâta prostie încât… Eu nu ştiu cum mai #rezistăm. Nu cred că ţara asta va mai exista multă vreme că este imposibilă pentru ea însăşi”, a spus vedeta TV.

„Dă-i înainte cu tupeu. Sunt cel mai mare fan!”

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

„Altfel, nu ştiu de ce e lumea îngrijorată de ordonanţele lui Orban. Mie îmi plac toate, sunt superbe, sunt fan. Aşa, da! Dă-i înainte cu tupeu. Sunt cel mai mare fan! Îmi place Orban, îmi plac miniştrii, îmi place cum a făcut 25 de ordonanţe într-o seară. Îmi place tot. Îmi place cum s-a închis dosarul lui Werner. Sunt fan! Aşa se face treaba, aşa e mişto!”, a spus Mircea Badea, în emsiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.