Mircea Badea, previziuni sumbre. Cine crede că va câștiga următoarele alegeri prezidențiale: „Prezidențialele vor fi câștigate de…”

Mircea Badea, previziuni sumbre. Cine crede că va câștiga următoarele alegeri prezidențiale: „Prezidențialele vor fi câștigate de…”
Mircea Badea, previziuni sumbre. Cine crede că va câștiga următoarele alegeri prezidențiale: „Prezidențialele vor fi câștigate de...”
Autor:

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, la postul de televiziune Antena 3, susține că următoarele alegeri prezidențiale ce vor avea loc pe 10 noiembrie 2019 vor fi câștigate tot de actualul președinte, Claus  Iohannis.

„Prezidențialele se țin și vor fi câștigate de Iohannis. Cam asta e ideea. Nu mi se pare în regulă să mai intre cineva în turul doi cu domnul Iohannis. Adică îl avem pe domnul Iohannis, ce mai trebuie. Rareș Bogdan i-a explicat și lui Barna, nu prea își permite nimeni să îl contracandideze pe Iohannis că nu uită”, a spus Mircea Badea.

Referitor la anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu care a subliniat că va candida pentru cursa de la Cotroceni, realizatorul TV susține că nu are susținere din partea partidului și nu va avea nicio șansă să câștige prezidențialele.

„Domnul Tăriceanu este hotărât să candideze. Dar n-am înțeles cine îl susține. A spus că-l susține Victor Ponta. Cine e Victor Ponta? Știam cine e acum câțiva ani dar acum cine e? Râde lumea. N-am înțeles cine îl votează pe Victor Ponta, eu n-am întâlnit niciun om care să-l fi votat”, a comentat Mircea Badea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X