Mircea Badea matura pe jos cu Oreste! Mesajul prezentatorului TV este de-a dreptul socant: „Viermele in putrefactie…”

Mircea Badea matura pe jos cu Oreste! Mesajul prezentatorului TV este de-a dreptul socant: „Viermele in putrefactie…”
Mircea Badea matura pe jos cu Oreste! Mesajul prezentatorului TV este de-a dreptul socant: "Viermele in putrefactie..."
Se pare ca relatia dintre Mircea Badea si Oreste nu mai are nicio legatura cu prietenia frumoasa pe care o aveau odinioara. Cei doi sunt din nou la cutite, iar razboiul pare a nu se termina vreodata.
Acestia si-au facut un obicei in a-si arunca replici acide pe paginile de socializare! De curand, Mircea Badea l-a desfiintat pe cel care pana in urma cu cateva zile era un simplu invitat in emisiunea lui Rares Bogdan, de la Realitatea TV.

„Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”, a scris Mircea Badea cu trimitere la Oreste Teodorescu, potrivit cancan.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Adevărata Vomă este cea nouă de la Realitatea ! Acolo unde nişte descreieraţi au ajuns să se încaiere şi între ei după ce au văzut că nu le reuşesc manipulările ordinare ! Culmea neroziei a fost aducerea în platou a plevei, pleava ce se crede plebe şi-şi varsă voma protestatară în Piaţa Victoriei ! Prin aducerea în platou a unor caricaturi umane precum acel Bădiţă, un agramat slinos şi abalfabet, sau a celeilalte reprezentante de la corupţia ucide , Realitatea a căzut adânc de tot în haznaua mizerabilă a emisiunilor rebut !
    Una ca Angi ar trenui să ştie că nu numai coripţia ucide, ci şi obezitatea !
    P.S.Ăștia fac ce fac și ajung tot la Dragnea. Se numește paranoia obsesivă. Măi Rareș, tu știi zicala aceea ”ce are sula cu prefectura”? Lăsați-l dracului pe Dragnea şi pe PF Daniel și mai bine plătiți-vă datoriile la stat. Vouă nu vă este rușine că faceți o concurență neloaială celorlalte posturi TV care-și achită taxele și impozitele ? După ce intrați în rândul lumii puteți să tăvăliți pe oricine vi se ordonă.Sunteți de o nesimțire crasă, voi vorbiți și criticați bugetul, că se cheltuie aiurea, că ar trebui alocați bani nu știu unde și multe altele, vă dați cu părerea despre un buget la care voi nu participați cu nici un leu.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X