Mircea Badea l-a suparat pe eroul pustanilor, Abi Talent! In cadrul emisiunii sale de la Antena3, prezentatorul TV a comentat un articol din presa despre controversatul artist.

Abi Talent, deranjat de Mircea Badea care a citit în emisiunea sa un articol scris despre controversatul artist, intitulat: „Cine este Abi Talent, «Regele pă România», care urmărea un singur politician.

Eroul puștanilor la 30 ani de la Revoluție”, cântărețul l-a sunat pe cunoscutul realizator chiar în timp ce acesta era în direct, la TV.

După ce s-a chinuit să facă rost de numărul lui de telefon, Abi l-a sunat pe prezentator în timp ce era în direct, la Antena 3 și i-a cerut să îi răspundă ca să vorbească în emisiunea „În gura presei”. Badea nu i-a răspuns la apel.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

„Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: «Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!». Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a spus Mircea Badea.

Piesa cu care s-a lansat în urma cu un an, „Papuci Gucci” a făcut singură 22 milioane vizualizări. Abi Talent a devenit practic star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat să apară. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat că puștiul-fenomen umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert.

Abi Talent se află în scandal cu cântărețul Alex Vela, contrele dintre cei doi făcând deliciul presei, în ultima perioadă, scrie cancan.ro.