Mircea Badea l-a desfiintat pe Tudor Chirila! Atac DUR: “A luat un morman din banii publici administrati de „baronii locali” “

Mircea Badea abia aștepta ocazia să-l taxeze public pe Tudor Chirilă, iar acum a găsit-o. Juratul de la Vocea României s-a dezbrăcat în chiloti în emisiunea de vineri seara, după ce un concurent a povestit că îi place să picteze bărbați nud și cai.

Imediat după emisiune, în mediul online internauții l-au criticat aspru pentru gestul său. În replică, artistul s-a scuzat și a explicat că el le-a solicitat producătorilor să scoată acele imagini la montaj și că reacția lui deplasată a survenit din cauza oboselii.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook. El și-a cerut apoi scuze că „s-a lăsat dus de val”.

În timpul emisiunii, Smiley s-a ridicat de pe scaun și a spus că nu poate asista la asemenea scenă, cea în care colegul lui de platou se dezbrăca, iar Horia Brenciu imita un cal. Irina Rimes era și ea stânjenită de penibilul situației.

Mircea Badea a comentat și el pe marginea acestei situații și a lovit puternic în Tudor Chirilă.

„Poate pentru ca Tudor Chirila a luat un morman din banii publici administrati de „baronii locali” (la concertele primariilor si consiliilor judetene) a ajuns sa arate ca unul dintre ei.

P.S. E clar acum ca a auzit foarte des:”nu am chef azi”. De aia l-a si marcat”, a transmis Mircea Badea, ironic, pe pagina personală de Facebook.