Mircea Badea, ieșire nervoasă. După anunțul făcut de ministrul Finanțelor, Florin Câțu, despre ce se va întâmpla cu proiectul ”Prima Casă”, un proiect PSD neinteresant pentru liberali, realizatorul TV nu a mai rezistat și a comentat dur pe Facebook.

,,În trei ani de zile, am văzut toate proiectele PSD și nu cred că a existat un proiect PSD care să-mi fi stârnit interesul așa de mult încât să-l folosesc. Nici acest proiect nu va fi interesant pentru noi”, a declarat liberalul Florin Câțu.

,,Prima Casă se află binențeles pe această listă de programe, aflate în analiză .Nu a fost nevoie, de bani la rectificare pentru „Prima Casă”. Programele rămân. Doar facem o analiză. După ce facem o analiză, voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu”, a declarat Florin Cîțu, la Antena 3.Pe 18 septembrie, Senatul a adoptat, în calitate de prim for legislativ sesizat, proiectul de lege pentru modificarea OUG 60/2009, prin care programului „Prima Casă” să i se atribuie un caracter social, devenind „O familie, o casă”.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

După acest anunț, realizatorul TV de la Antena 3, Mircea Badea, a avut o reacție acidă pe Facebook: ,,Mă p..ș pe „Prima Casă”. E pentru putzoi comunișți, care au nevoie de sprijin sau ajutor de la stat(?!?!?!?!?) că să-și ia un c…t de 2 milimetri pătrați. Comunișți cu mâna întinsă!!!!Ai bani, îți iei casă. N-ai bani, ghinion! Marș la muncă să faci bani, dă meditații să-ți iei 6 , nu sta cu mâna întinsă la stat, putzoiule! Ori eșți de dreapta, ori nu mai eșți! Putzoiule!”, potrivit evz.ro.