Situația nu pare deloc roză pentru un politician din noul val, după cum remarcă realizatorul de televiziune Mircea Badea.

El s-a referit astfel la Dan Barna, liderul USR, despre care au apărut grave acuzații legate de posibile încrengături cu fondurile europene.

Și asta cu atât mai mult cu cât au început și cercetări ale procurorilor în legătură cu felul în care fondurile europene au fost folosite.

“Concluzia mea în legătură cu Barna. Era speriat rău de tot, mă, tăticule”, a remarcat Mircea Badea în cadrul emisiunii sale, ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, notează portalul www.dcnews.ro.

Citește și:

Remarca vine în contextul în care DNA a deschis, conform surselor din presă, un dosar in rem pe tema fondurilor europene și a destinației acestora.

“Domnul ăsta, speriatul ăsta Barna care nu trebuie să rezolve nici crize, trebuie doar să fie preşedinte, să aibă luxul lui Iohannis”, a mai spus Badea.

“Domnule pe mine nu mă prea interesează asta, dar să fiu şi eu cu avion privat, să mă duc şi eu la un Mandarine în New York, să fiu şi eu şmecher”.

”Eu vreau să îl ajut puţin pe Dan Barna că îl văd aşa…

Pe cuvânt! Să îi explic ce se întâmplă, că săracul este atât de speriat, încât nu…”, a mai spus Mircea Badea pe un ton ironic.