Mircea Badea, din nou in centrul atentiei! Uite ce a putut sa spuna in DIRECT: „Ba, esti nebun?”

Mircea Badea a reusit sa surprinda lumea din nou! Vedeta Antenei 3 a oferit o afirmatie controversata, dezvaluind castigurile unei persoane influente in mediul online.

Prezentatorul TV a dezvaluit ce suma colosala castiga o tanara! Aceasta reuseste sa obtina 40.000 de dolari pe zi, iar Mircea Badea a fost curios sa vada cum obtine aceasta suma, moment in care a ramas socat.

zabela Stress, o tânără din Suceava, are două canale pe Youtube cu peste 6 milioane de abonați și fani din mai multe țări. Deși se estimează că din clipurile ei, în care modelează figurine dintr-un fel de plastilină, a câștigat și 40.000 de dolari pe zi, veniturile sale nu sunt constante.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

”Băi, Căline, vrei să facem figurine de plastilină? Ia caut-o, mă, pe Izabela asta Stress. Dacă ea a câștigat ea 40.000 într-o zi, stai mă că mor și eu să văd ce figurine face. Ce figurine face, frățioare. Vreau să văd figurinele de plastilină, să nu murim proști.” a comentat Mircea Badea, in emisiunea ”În Gura Presei”.

Uitându-se cum amestecă mai multe culori Izabela Stress, Mircea Badea a reacționatprompt. ”Hai mă, ne luăm și noi niște plicuri d-astea. Câte plicuri are, murim de plictiseală, murim de bătrânețe. Care-i treaba? Ce să-i spun acestei mermeleli? Este o vomă verde și care-i treaba? Face ceva din ea până la urmă? E ceva grav în neregulă cu mine de nu înțeleg poanta. Trebuie să fie undeva o poantă.”, a spus Badea.

Mircea Badea nu s-a oprit aici. ”Iar începe mă cu asta? Iar începe la fel? La fel sunt toate? Care-i diferența între unul și altul?” a comentat Mircea Badea al doilea video. ”La asta se uită… Băi, voi vedeți același lucru pe care-l văd eu? E una care frământă un fel de cocă scârboasă. Deci așa ceva… Și s-a terminat, bă, s-a terminat? Atât? Câți oameni s-au uitat la asta? 552.000 de oameni. Băi, terminați cu GRECO! 552.000 de pe 7 mai și are 2.000 de aprecieri. Are 7 milioane de abonați. Bă, ești nebun?” au fost reacțiile lui Mircea Badea.