Mircea Badea, despre cine a devenit inamicul lui Klaus Iohannis: „S-a gândit că este foarte bine să o ”înjure”…”

Pentru că în luna noiembrie au loc alegerile prezidențiale, Mircea Badea a menționat că președintele românilor Klaus Iohanis o atacă frecvent pe Viorica Dăncilă pentru a o poziționa ca principalul său contracandidat.

Pe pasa cu Sinteza zilei, realizatorul TV Mircea Badea a adus în discuție cel mai important subiect din acest moment, și anume alegerile prezidențiale. Omul de televiziune a spus că președintele Klaus Iohannis își dorește ca premierul Dăncilă să intre în turul doi.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

„Este din ce în ce mai evident că președintele Klaus Iohannis este foarte sigur că va fi în turul doi cu premierul Dăncilă. De aceea o atacă în fiecare zi pentru a o poziționa ca principalul său contracandidat, astfel încât să se polarizeze treaba și să intre Dăncilă în turul doi. E clar că președintele Iohannis s-a gândit că este foarte bine să o ”înjure” pe Viorica Dăncilă. Doamna Dăncilă, de asemenea are o treabă cu domnul Iohannis.Niciunul nu pare interesat de altcineva”, a mai spus Mircea Badea.

„Nu cred că vom vedea nicio dezbatere electorală în această campanie. Așa atacuri de la distanță își trimit doar Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă”, a mai precizat jurnalistul.