Ce spune Mircea Badea despre bataia Danielei Crudu! Prezentatorul TV de la Antena 3 a reactionat vehement in scandalul momentului.

Mircea Badea l-a făcut K.O. pe croat: „Niciun bărbat nu are dreptul să recurgă la astfel de gesturi. Gelozia, în acest context, e semn de tulburare psihică”

Vedeta a fugit desculță din mașina agresorului

Reamintim ca iubitul, de origine croată, a început să o bată în parcarea blocului unde locuiește Cruduța, într-un acces de gelozie. Acesta a dat-o cu capul de bordul mașinii, fisurându-i nasul. Plină de sânge, vedeta a fugit desculță din mașina agresorului.

Unde ai cunoscut-o? La un institut de maici?

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

“Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor.

Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea?

Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap. Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși. Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?! Dar tu de ce te-ai combinat cu ea?

Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a zis Mircea Badea la Antena 3.