Mircea Badea a lansat niște declarații care cu siguranța i-au dat fiori lui Ludovic Orban.

Mircea Badea si-a exprimat punctul de vedere după ce Gabriela Firea a vorbit despre un episod privind activitatea lui Ludovic Orban de la Guvern, după ce a preluat postul deținut de acesta între 1999 și 2000 – secretar de stat, șef al Departamentului Informațiilor Publice al Guvernului, scrie Dcnews.

”Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban”, a povestit Gabriela Firea. “Erau 100 de angajați… În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament… am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu”.

Citește și:

Mircea Badea a făcut trimitere la situația lui Liviu Dragnea și angajările fictive.

“Pentru ce stă Dragnea la pușcărie? Cică două angajate care lucrau la Protecţia Copilului Teleorman munceau, de fapt, la PSD, Dragnea nefăcând nimic, neangajându-le, doar pe sistemul că nu avea cum să nu știe el de acest lucru. Dacă doamna Firea poate să probeze că din 100 angajați… 50 de oameni nu veneau la serviciu, doar luau leafă… câtă pârnaie ar trebui să facă Orban? Dar Orban e săritor și ascultător…”, a spus Mircea Badea la Antena 3.